Aantal personen: 4
2 grote rode en gele paprika‘s
100 gr witte rijst
1 sjalotje
150 gr paddenstoelen
2 theel verse tijmblaadjes
3 eetl versgeknipte peterselie
1 eetl mosterd
1 pakje verse roomkaas met kruiden (150 gr )
3 eidooiers
1 dl bouillon ( tablet )
Twee grote rode en gele paprika‘s overlangs halveren ( door de steel heen snijden ) en het zaad met lijsten eruit nemen. Witte rijst, 100 gr, in ruim water 10 minuten koken en afgieten. Een sjalotje snipperen en fruiten en 150 gr (gehakte ) gemengde paddenstoelen meebakken. De rijst erdoor scheppen, met 2 theelepels verse tijmblaadjes, 3 eetlepels versgeknipte peterselie en 1 eetlepel mosterd. Een pakje roomkaas met kruiden, 150 gr, loskloppen met 3 eidooiers en het rijstmengsel erdoor spatelen. Hiermee de helften vullen, in een ovenschaal leggen, 1 dl bouillon
(tablet ) erbij schenken en 3/4 uur bij 175 graden bakken.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |