Gestoofde warme paprikas

Gestoofde warme paprikas

Gestoofde warme paprikas

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

2 grote rode en gele paprika‘s
100 gr witte rijst
1 sjalotje
150 gr paddenstoelen
2 theel verse tijmblaadjes
3 eetl versgeknipte peterselie
1 eetl mosterd
1 pakje verse roomkaas met kruiden (150 gr )
3 eidooiers
1 dl bouillon ( tablet )

Bereiden

Twee grote rode en gele paprika‘s overlangs halveren ( door de steel heen snijden ) en het zaad met lijsten eruit nemen. Witte rijst, 100 gr, in ruim water 10 minuten koken en afgieten. Een sjalotje snipperen en fruiten en 150 gr (gehakte ) gemengde paddenstoelen meebakken. De rijst erdoor scheppen, met 2 theelepels verse tijmblaadjes, 3 eetlepels versgeknipte peterselie en 1 eetlepel mosterd. Een pakje roomkaas met kruiden, 150 gr, loskloppen met 3 eidooiers en het rijstmengsel erdoor spatelen. Hiermee de helften vullen, in een ovenschaal leggen, 1 dl bouillon
(tablet ) erbij schenken en 3/4 uur bij 175 graden bakken. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus